Vyhodnocení Globální finanční krize v USA a Německu v letech 2007-2009 z hlediska vybraných makroekonomických agregátů - Žalud, Filip; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Šmilňák, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se věnuje problému Globální finanční krize v USA a Německu v letech 2007-2009. Cílem práce je za využití analýzy vybraných makroekonomických agregátů, konkrétně HDP, míry nezaměstnanosti, míry inflace a obchodní bilance, posoudit, která ze zemí si s krizí poradila lépe. Práce je teoreticko-analytického charakteru.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses