Spotřební chování seniorů v ČR - Šleisová, Jaroslava; Bartošová, Jitka; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Záměrem diplomové práce je analýza spotřebního chování seniorů v České republice a její struktura. Teoretická část je věnována spotřebnímu chování. Analytická část shr-nuje pomocí dat Českého statistického úřadu, konkrétně dat ze Statistiky rodinných účtů, detailně strukturu spotřebního vydání domácností seniorů bez ekonomické akti-vity. Cílem práce je nalezení odpovědi na výzkumné otázky spojené se strukturou spo-třeby seniorů a jejím vývojem do budoucnosti s ohledem na zvyšující se ceny statků a služeb v posledních měsících letošního roku.
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses