O lidech, robotech a budoucnosti práce : systematická literární rešerše - Bjelič, Tadeáš; Kandilaki, Daniela, 1985-; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
S fenoménem robotizace a automatizace se setkáváme každý den, nejen v práci, ale také ve svých osobních životech. Novodobá revoluce, která tyto trendy přivádí je na exponenciálním růstu a ovlivňuje celou společnost a okolí, proto je toto téma velice aktuální a předmětné. Tato bakalářská práce se bude zbývat základními poznatky o koexistenci robotů a lidí na současném a budoucím trhu práce. Výzkumnou metodou je systematická literární rešerše. V teoretické práci autor zasadí danou problematiku do sociálně-ekonomického kontextu a definuje si výzkumné otázky, které jsou postavené na základě obav společnosti z nástupu Průmyslu 4.0. V praktické části autor představí výzkumnou metodu, průběh výzkumu a prezentuje jeho výsledky. Následně zodpoví výzkumné otázky a nabídne podněty k další diskusi.
Vedoucí práce: Daniela Kandilaki
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses