Komparace přístupu obcí k odpadovému hospodářství z pohledu efektivnosti financování. - Slabý, Ondřej; Peková, Jitka, 1946-; Čáp, Vilém; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá finanční efektivitou financování svozu a likvidace komunálního odpadu ve sledovaných obcích. Práce pro tento účel porovnává obce Beroun a Poděbrady, které využívají odlišné způsoby zajištění této služby. Sledovaná města jsou porovnána na základě stanovených ukazatelů, jako jsou náklady v přepočtu na obyvatele, nebo množství vyprodukovaného komunálního odpadu.
Vedoucí práce: Jitka Peková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses