Analýza online marketingu internetového obchodu - Do Duc, Hieu; Stříteský, Václav; Bartoš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem diplomové práce je na základě provedených analýz zhodnotit současný stav online marketingových kanálů vybraného internetového obchodu a vytvořit na jejich základě konkrétní návrhy na zlepšení online marketingové komunikace. Implementace navržených doporučení v důsledku zlepší celkovou kvalitu online marketingových kanálů. Konkrétněji je vyhodnocen stav webových stránek a jeho návštěvnosti i ve srovnání s konkurencí. Dále je vypracována klasifikační analýza klíčových slov, optimalizace vyhledatelnosti, analýza reklamního systému Google Ads a také e-mailingové komunikace.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses