Marketingová komunikace ve vybrané společnosti - Kolář, Jan (2022)
Tématem bakalářské práce je marketingová komunikace ve vybrané společnosti. Práce se zaměřuje na e-shop se sportovním oblečení od značek Odlo a Nike Swim, které je distribuováno společností Sportec. V teoretické části jsou nejdříve definovány základní pojmy, které se týkají tématu práce a také metody použité v praktické části. V praktické části je krátce představena společnost, produkt, cena a distribuce. V další části je analyzován e-shop z pohledu zákazníka, a to na základě výzkumu, který odhaluje nedostatky e-shopu, tak i na základě dostupných dat o e-shopu. Na základě výzkumu a dat z analýzy je sestavena online reklamní kampaň na platformách jako je e-mail, sociální sítě a také vyhledavače. Kampaň je sestavována tak, aby přivedla nové zákazníky, ale také komunikovala se stálými zákazníky. V závěru jsou shrnuta doporučení pro budoucí marketingovou komunikaci.