Marketingová komunikace ve vybrané společnosti - Kolář, Jan; Procházková, Markéta; Konhefrová, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tématem bakalářské práce je marketingová komunikace ve vybrané společnosti. Práce se zaměřuje na e-shop se sportovním oblečení od značek Odlo a Nike Swim, které je distribuováno společností Sportec. V teoretické části jsou nejdříve definovány základní pojmy, které se týkají tématu práce a také metody použité v praktické části. V praktické části je krátce představena společnost, produkt, cena a distribuce. V další části je analyzován e-shop z pohledu zákazníka, a to na základě výzkumu, který odhaluje nedostatky e-shopu, tak i na základě dostupných dat o e-shopu. Na základě výzkumu a dat z analýzy je sestavena online reklamní kampaň na platformách jako je e-mail, sociální sítě a také vyhledavače. Kampaň je sestavována tak, aby přivedla nové zákazníky, ale také komunikovala se stálými zákazníky. V závěru jsou shrnuta doporučení pro budoucí marketingovou komunikaci.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses