Strategické plánování v obcích do 2000 obyvatel - Řičánková, Agáta; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Cílem mé bakalářské práce je zmapování tvorby strategického plánu rozvoje ve vybraných obcích do 2000 obyvatel. Zvolila jsem obce Hosín, Hořice na Šumavě a Albrechtice nad Vltavou. V teoretické části je obsažena rešerše odborné literatury v oblasti strategického plánování ve veřejné správě. V praktické části je analýza strategických dokumentů vybraných obcí. Pro získání informací o tvorbě strategického dokumentu bylo provedeno dotazníkové šetření mezi starosty vybraných obcí. Na základě odpovědí z dotazníku byl s každým starostou veden polostrukturovaný rozhovor. Tvorba strategického dokumentu každé z obcí je vyhodnocena a je navrženo možné opatření.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses