Aplikácia fundamentálnych modelov na európskych spoločnostiach v energetickom priemysle - Baláž, Alec; Veselá, Jitka; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cieľom diplomovej práce bolo aplikovať fundamentálne modely na vybrané európske spoločnosti pôsobiace v energetickom odvetví. Prvá kapitola obsahuje teoretické vymedzenie technickej a fundamentálnej analýzy a predstavenia analyzovaných spoločností. Zostávajúce tri kapitoly sa podrobnejšie zaoberajú teóriou a aplikáciou globálnej, odvetvovej a firemnej fundamentálnej analýzy. Výsledky aplikácie fundamentálnych modelov sú v závere práce zhodnotené z hľadiska úspešnosti investičnej stratégie.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses