Tvorba A-RPG hry v Unity - Grytsak, Leon; Korčák, Jiří, 1994-; Růžička, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem této práce je vytvořit Action RPG hru v herním enginu Unity, kde hráč bojuje v nekonečné smyčce proti monstrům řízeným pomocí AI s účelem vylepšit atributy své postavy dle odměn za porážení monster. Práce nejprve popisuje vývoj her samotný, se zaměřením na RPG a z nich odvozené Action RPG hry, na což dále navazuje krátké představení několika známých a využívaných herních enginů. Jedním z nichž je právě herní engine Unity. V dalších kapitolách je představen základní design hry, po kterém následuje popis implementace klíčové funkcionality hry, implementace uživatelského rozhraní pro možnou vizualizaci částí klíčové funkcionality a vizualizace herních objektů.
Vedoucí práce: Jiří Korčák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses