Měření a vyhodnocování produktivity skladových operací - Zaitsev, Vadim; Jirsák, Petr; Preget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Daná diplomová práce se zaměřuje na problematiku skladových operací a meření jejich produktivity. Primárním cílem této práce je analýza systému měření produktivity skladových operací v distribučním centru společností Tesco s následovným návrhem na optimalizaci a modernizaci současného systému metrik produktivity s ohledem na identifikované problematické body ve vymezených operacích. Teoretická část se věnuje oblastí skladové logistice, funkcím a typům skladů, jednotlivým operacím, ukazatelům produktivity a ABC XYZ analýze. Praktická část začíná představením zkoumaného DC Postřižin společností Tesco Stores ČR, pokračuje popisem jeho operací a systému měření produktivity těchto operací. Dále je navržené řešení na optimalizaci měření produktivity, provedena ABC XYZ analýza zásob a navržen nový layout skladu. V závěru jsou shrnuty výsledky práce.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses