Problematika falzifikace a ověřování pravosti produktů luxusních módních značek - Kirschnerová, Alžběta; Zelený, Martin; Horová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou padělání luxusního módního zboží. Teoretická část objasňuje historický vývoj a souvislosti vzniku autorského práva v módním průmyslu, a věnuje se jednotlivým rozdílům mezi zeměmi a kontinenty. Praktická část se soustředí na mapování best practices užívaných při ochraně a ověřování autentického módního zboží. Pomocí metody otevřeného kódování se snaží odpovědět na výzkumnou otázku Jaké formy ochrany luxusních módních značek je využíváno při ověřování originality luxusního módního zboží?
Vedoucí práce: Martin Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses