Návrh reportingu strategie vůči zájmovým skupinám studentské organizace ESN VSE Prague - Janáčková, Dita; Špička, Jindřich, 1981-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato práce se týká návrhu reportingu strategie vůči zájmovým skupinám studentské organizace ESN VSE Prague. Teoretická část se zabývá teorií stakeholderů a analýzou příkladů reportingu z České republiky a ze zahraničí. Praktická část aplikuje teorii na organizaci ESN VSE Prague, která je typická svým národním (ESN CZ) i mezinárodním přesahem (ESN AISBL) a spolupracuje úzce se školou (VŠE), s Oddělením zahraničních styků (OZS), se zahraničními studenty, dobrovolníky i řadou podniků a dalších organizací a institucí. Tato diplomová práce na základě využití nástroje materiální matice poskytuje návrh formalizovaného reportingu strategie a navrhuje indikátory pro plnění strategických cílů vůči klíčovým stakeholderům studentské organizace ESN VSE Prague.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses