Odměňování zaměstnanců v organizaci - Jiřičková, Leona (2022)
Bakalářská práce se zabývá systémem odměňování zaměstnanců, jeho transparentností a efektivností z hlediska pracovní motivace. V analytické části práce je představena zkoumaná společnost, kde je provedena analýza stávajícího odměňování. Dále jsou zde představeny výsledky dotazníkového šetření, které proběhlo mezi zaměstnanci zkoumané společnosti. Dotazník je zaměřen na spokojenost zaměstnanců se způsobem odměňování v podniku. Cílem práce je charakteristika způsobu odměňování a návrh na jeho změnu na základě dotazníkového šetření. Tyto změny by měly vést ke zvýšení motivace a tím i kvality výkonu zaměstnanců.