Návrh konkurenční strategie pro společnost H & M Hennes & Mauritz CZ, s.r.o. - Afanasieva, Daria; Špička, Jindřich, 1981-; Náglová, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Strategická analýza společnosti je jako kompletní vyšetření člověka lékařem. Lékař shromáždí všechny údaje o pacientovi potřebné ke stanovení diagnózy a následných doporučení, analyzuje je a poskytne pacientovi závěr. Cílem této práce je provédeni strategické analýzy pro společnost H & M Hennes & Mauritz CZ, s.r.o., na jejímž základě je navržena konkurenční strategie firmy. Analýza je provedena na základě veřejně dostupných údajů v praktické části práce. Teoretická část popisuje charakteristiky použitých analytických metod.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses