Finanční management tanečních organizací - Krejčová, Tereza; Potluka, Oto, 1973-; Petrová, Pavla, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je definovat specifika finančního managementu neziskových organizací a jak se liší, pokud mají formu neziskové nebo ziskové organizace s užším zaměřením na neziskovou organizaci TC R.A.K. Teoretická část popisuje teorii finančního managementu neziskových organizací a porovnání, v čem se liší od finančního managementu v ziskovém sektoru. V praktické části je následně rozebrán rozhovor k případové studii. Jako výzkumná metoda byl použit přístup kvalitativního výzkumu formou případové studie. Výsledkem práce je, že tanečních NNO je přibližně desetkrát více než ziskových.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses