Rozbor využití Google Analytics v Hotelu Botanique - Konečný, Štěpán; Sedláček, Jiří, 1963-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na charakterizování nástroje webové analytiky Google Analytics a zhodnocení efektivity jeho nasazení v Hotelu Botanique. Práce se dělí na čtyři části, první část má za cíl charakterizování webové analytiky, samo-tného nástroje Google Analytics a podrobný rozbor jeho historie a funkcionalit na základě rešerše odborné literatury. V poslední řadě je nástroj srovnáván s konkurenční nástroji webové analytiky. Ve druhé části je charakterizována firma, která byla vybrána pro účely této práce z obecného hlediska a její oblasti působení a dále i implementace nástroje Google Analytics a jeho způso-bu využití v dané firmě. Třetí část se skládá z analýzy dat z Google Analytics výše uvedené firmy. Nasbíraná data budou vizualizována v nástroji Google Data Studio a tyto vizualizace budou popsány, koment¬¬ovány a bude na nich prováděna analýza. Poslední část se bude obsahovat doporučení zkoumané firmě na základě analýz v předešlé části práce.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses