Makroekonomický vývoj a monetární politika v Turecku v letech 2017 - 2021 - Novotný, Ondřej (2022)
Předmětem této bakalářské práce je analýza makroekonomického vývoje Turecka v letech 2017–2021. Hlavní náplní této práce je analýza nestandardního chování Turecké centrální banky a následných dopadů na makroekonomický vývoj v jednotlivých letech. Závěrem této práce je analýza ekonomické výkonnosti Turecka a vyhodnocení důvěryhodnosti centrální banky Turecka.