Makroekonomický vývoj a monetární politika v Turecku v letech 2017 - 2021 - Novotný, Ondřej; Nečadová, Marta; Pavelka, Tomáš, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Předmětem této bakalářské práce je analýza makroekonomického vývoje Turecka v letech 2017–2021. Hlavní náplní této práce je analýza nestandardního chování Turecké centrální banky a následných dopadů na makroekonomický vývoj v jednotlivých letech. Závěrem této práce je analýza ekonomické výkonnosti Turecka a vyhodnocení důvěryhodnosti centrální banky Turecka.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses