Fundamentálna analýza akcie spoločnosti Johnson & Johnson - Rumanová, Annamária (2022)
Diplomová práca podáva súčasný pohľad na trhovú cenu akcie spoločnosti Johnson & Johnson. Prvá kapitola práce je zameraná na popis samotnej spoločnosti. V druhej kapitole sa práca venuje charakteristike odvetvia zdravotnej starostlivosti ako aj samotnému farmaceutickému priemyslu. Posledná kapitola sa venuje výpočtu vnútornej hodnoty akcie pomocou vybraných modelov a následne porovnanie s trhovou cenou akcie. Investičné odporúčanie na základe výsledkov zo všetkých kapitol je akumulovať akcie k 11. 11. 2022.