Fundamentálna analýza akcie spoločnosti Johnson & Johnson - Rumanová, Annamária; Musílek, Petr, 1965-; Babusik, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Diplomová práca podáva súčasný pohľad na trhovú cenu akcie spoločnosti Johnson & Johnson. Prvá kapitola práce je zameraná na popis samotnej spoločnosti. V druhej kapitole sa práca venuje charakteristike odvetvia zdravotnej starostlivosti ako aj samotnému farmaceutickému priemyslu. Posledná kapitola sa venuje výpočtu vnútornej hodnoty akcie pomocou vybraných modelov a následne porovnanie s trhovou cenou akcie. Investičné odporúčanie na základe výsledkov zo všetkých kapitol je akumulovať akcie k 11. 11. 2022.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses