Spoločenská zodpovednosť a etika - Riganová, Barbora (2023)
Bakalárska práca bola zameraná na spoločenskú zodpovednosť a etiku a jej vnímanie vo vybranej spoločnosti. Cieľom práce bolo zhodnotiť situáciu spoločenskej zodpovednosti firmy v oblasti telekomunikačných služieb v Českej republike. Na základe výskumu zistiť ako pristupuje daná spoločnosť k spoločenskej zodpovednosti a navrhnúť spôsoby akým môže firma zaviesť nové aktivity v oblasti spoločenskej zodpovednosti. Na zber a analýzu dát bol využitý dotazník, ktorý vyplnilo 7 zamestnancov a osobný rozhovor so štyrmi manažérmi pobočiek. Záverom bakalárskej práce bolo zistenie, ako pristupuje spoločnosť k spoločenskej zodpovednosti a boli navrhnuté odporúčania a spôsoby, akými môže firma zaviesť nové aktivity v tejto oblasti.