Spoločenská zodpovednosť a etika - Riganová, Barbora; Džbánková, Zuzana, 1967-; Soukupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalárska práca bola zameraná na spoločenskú zodpovednosť a etiku a jej vnímanie vo vybranej spoločnosti. Cieľom práce bolo zhodnotiť situáciu spoločenskej zodpovednosti firmy v oblasti telekomunikačných služieb v Českej republike. Na základe výskumu zistiť ako pristupuje daná spoločnosť k spoločenskej zodpovednosti a navrhnúť spôsoby akým môže firma zaviesť nové aktivity v oblasti spoločenskej zodpovednosti. Na zber a analýzu dát bol využitý dotazník, ktorý vyplnilo 7 zamestnancov a osobný rozhovor so štyrmi manažérmi pobočiek. Záverom bakalárskej práce bolo zistenie, ako pristupuje spoločnosť k spoločenskej zodpovednosti a boli navrhnuté odporúčania a spôsoby, akými môže firma zaviesť nové aktivity v tejto oblasti.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses