Digitální řízení restaurace pomocí pokladního systému - Blažková, Martina; Svobodová, Hana, 1961-; Baláž, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato diplomová práce pojednává o digitalizaci vedení restaurace. Hlavním cílem práce je pomoci společnosti Storyous, poskytovateli pokladního systému pro restaurace, zvýšit prodejnost balíčku funkcí digitalizujících skladové hospodářství. V rámci práce byla provedena analýza konkurenčních pokladních systémů a rozsah jimi nabízených funkcí. Poté byl zjišťován přístup českých gastropodniků k digitalizaci. Dále byly vypracovány případové studie popisující výhody a přínosy využívání digitalizace v gastropodnicích. Závěrem práce je navržení zavedení služby management consultingu pro gastropodniky, pomocí kterého se nejen zvýší prodejnost balíčku funkcí skladového hospodářství, ale i úroveň manažerského vzdělání mezi vedoucími pracovníky těchto podniků.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses