Tabáková závislost zaměstnanců a její dopad na podnik - Frýdl, Aleš; Hubinková, Zuzana, 1971-; Pánková, Alexandra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá tabákovou závislostí zaměstnanců a jejími dopady na podnik. Teoretická část má za cíl představit propojení tabákové závislosti a pracovního prostředí, vysvětlit závislost a zvlášť závislost tabákovou, potom ekonomickou zátěž, kterou společnosti, jedincům nebo podnikům způsobuje a možnosti její prevence. Na základě dotazníkového šetření a rozhovoru s majitelem podniku, ve kterém kouří 80 % zaměstnanců, zjišťuji reálné problémy způsobené tabákovou závislostí zaměstnanců a následně vytvářím podle mých rozhovorů s právničkou a epidemioložkou doporučený postup řešení podnikových problému vzniklých tabákovou závislostí, který zohledňuje dostupná řešení této problematiky v souladu se zákonem i s odborným lékařským doporučením.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses