Manažérský přístup ke změnám v tabákovém průmyslu na začátku 21. století - Shavzis, Lev; Koľveková, Gabriela; Rusmichová, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce řeší otázku manažérských přístupů ke změnám v tabákovém průmyslu na začátku 21. století. Hlavním cíle práce je identifikovat trendy v tabákovém průmyslu od začátku 21. století, pochopit změny ve spotřebitelském chování s ohledem na zdravý životný styl a zanalyzovat jejich dopad na abstraktní tabákovou společnost z pohledu manažera. Závěrem je, že trh konvenčních tabákových výrobků dlouhodobě klesá díky nastavěné regulaci, spotřebitelskému trendu na zdravý životni styl a investovaní tabákových výrobců do RPP, kde výrobci momentálně mají možnosti nedostupné u cigaret, jako analýza dat na úrovni zákazníka nebo nastavení věrnostních programů. Doporučení práce jsou prohloubení znalosti regulátora ohledně RRP a omezeni marketingových možnosti i v oblasti produktů se sníženým rizikem.
Vedoucí práce: Gabriela Koľveková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses