Nástroje utváření pozitivní image společnosti Česká pošta - Palivcová, Nikola; Nový, Ivan, 1956-; Čada, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Předkládaná diplomová práce se zabývá analýzou image společnosti Česká pošta a některých nástrojů, které společnost využívá pro utváření pozitivní image. Hlavním cílem práce je zhodnocení současného stavu image společnosti Česká pošta a některých nástrojů utvářejících pozitivní image společnosti. Pro splnění cílů práce autorka nejdříve identifikuje některé nástroje utvářející pozitivní image společnosti Česká pošta a následně využije vlastního dotazníkového šetření. Práce se zaměřuje na vybrané prvky firemní identity a vliv společenské odpovědnosti. V závěru práce jsou shrnuty výsledky šetření a doporučeny návrhy na možné zlepšení image společnosti. Data získaná z provedeného výzkumu ukazují, že vnímání společnosti je mezi českou veřejností rozporuplné a je spíše považovaná za konzervativní podnik s ne příliš pružnými reakcemi na současné požadavky trhu.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses