Interní komunikace a její vliv na firemní kulturu - Forberger, Dennis (2023)
Tématem předkládané práce je interní komunikace a její vliv na firemní kulturu. Teoretická část práce se nejprve zaměřuje na firemní kulturu coby "hnací motor" výkonnosti pracovníků, následuje část věnována interní komunikaci. V praktické části práce je popsána interní komunikaci vybraného automobilového závodu. Cílem práce je nejprve analyzovat současný stav interní komunikace firmy a následně identifikovat možné bariéry a nedostatky v interní komunikaci uplatňované v pracovním prostředí ve vybrané firmě a na základě zjištěných skutečností případně prezentovat konkrétní doporučení pro zlepšení nežádoucího stavu. V návrhové části práce jsou uvedeny návrhy na zlepšení kvality podnikové kultury.