Interní komunikace a její vliv na firemní kulturu - Forberger, Dennis; Nový, Ivan, 1956-; Soukupová, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tématem předkládané práce je interní komunikace a její vliv na firemní kulturu. Teoretická část práce se nejprve zaměřuje na firemní kulturu coby "hnací motor" výkonnosti pracovníků, následuje část věnována interní komunikaci. V praktické části práce je popsána interní komunikaci vybraného automobilového závodu. Cílem práce je nejprve analyzovat současný stav interní komunikace firmy a následně identifikovat možné bariéry a nedostatky v interní komunikaci uplatňované v pracovním prostředí ve vybrané firmě a na základě zjištěných skutečností případně prezentovat konkrétní doporučení pro zlepšení nežádoucího stavu. V návrhové části práce jsou uvedeny návrhy na zlepšení kvality podnikové kultury.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses