Profil spotřebitele podniku Zvěřinový závod Maxmilián - Schönová, Kristýna; Tahal, Radek, 1970-; Faltus, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá profilem spotřebitele Zvěřinového závodu Maxmilián. Hlavním cílem práce bylo popsat profil spotřebitelů podniku Maxmilián na základě uskutečněného kvalitativního výzkumu se třemi vedlejšími cíli, které se zaměřovaly na podrobné poznání konzumenta zvěřiny, popsání spotřebitele podniku Maxmilián a formulace případných doporučení. Teoretická část mapuje dosavadní poznatky v oblasti spotřebitele, spotřebního chování a nákupního chování, dále podrobněji zkoumá spotřební chování v České republice se zaměřením na spotřebu masa. Poznatky o zvěřině jsou získané z odborné literatury české i zahraniční. V metodologické části jsou zformulovány výzkumné otázky, popsán samotný kvalitativní výzkum a využitá metoda. Praktická část se již detailně věnuje samotnému výzkumu a jeho realizaci, následné analýze dat a interpretaci výsledků. Výsledky jsou interpretovány s ohledem na odbornou literaturu. Výsledky této práce by měly napomoci závodu lépe porozumět svému spotřebiteli a najít využití v marketingu společnosti.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses