Návrh marketingové komunikace pro firmu podnikající v oblasti kovovýroby - Škeřík, Marek (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce je navrhnout marketingovou komunikaci pro malou firmu, která podniká výhradně na B2C trhu v oblasti kovovýroby v Jihočeském kraji. V teoretické části je věnována pozornost základním pojmům, konceptům a technikám nezbytných pro orientaci v marketingové oblasti. V praktické části je představena samotná společnost, trendy v oblasti kovovýroby, tvorba person a analýza a sumarizace dat kvalitativního výzkumu, který se skládá z hloubkových polostrukturovaných rozhovorů s respondenty, kteří si nechávají zhotovovat železné a kovářské výrobky od tradičního kovovýrobce. Zjištěné výsledky výzkumu pomohou lépe pochopit chování segmentu a společně s teoretickým základem přispějí k návrhu efektivní marketingové komunikace, jenž by měla oslovit cílovou skupinu zákazníků a současně rozšířit povědomí o značce anebo poptávku po produktech či službách firmy.