Analýza hospodaření a investiční aktivity obcí v České republice v souvislosti s přijetím zákona o pravidlech rozpočtové odpovědnosti a změn zákona o rozpočtovém určení daní mezi lety 2010-2021 - Voda, Daniel; Zamrazilová, Eva, 1961-; Morda, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce nabízí ucelený pohled na vývoj hospodaření a investiční aktivity obcí v České republice mezi lety 2010–2021. Tato práce se zaměřuje na vliv zavedení pravidel rozpočtové odpovědnosti pro obce a úprav v zákoně o rozpočtovém určení daní. Hlavním cílem práce je prokázat, zda má dynamická kumulace finančních prostředků na běžných účtech obcí pozorovaná v uplynulých pěti letech svou hlavní příčinu právě v uvedených legislativních úpravách.
Vedoucí práce: Eva Zamrazilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses