Analýza marketingové strategie vybraného sportovního klubu - Kolomá, Kateřina (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce je odhalit možné příčiny, proč se sportovnímu klubu Rozchoďto nedaří naplňovat běžecké kurzy a navrhnout opatření, která by měla vést k nápravě této situace. V rámci analýzy byla použita sekundární data a byl proveden primární výzkum kvalitativního a kvantitativního charakteru. Na základě podrobné analýzy všech dostupných zdrojů bylo zjištěno, že největším problémem společnosti je neschopnost akvizice nových zákazníků. Tento problém je částečně zakořeněn v každé složce marketingového mixu, ať už se jedná o cenu, místo nebo marketingovou komunikaci. V rámci každé této oblasti jsou navržena opatření pro nápravu současné situace.