Analýza marketingové strategie vybraného sportovního klubu - Kolomá, Kateřina; Zamazalová, Marcela; Fidlerová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce je odhalit možné příčiny, proč se sportovnímu klubu Rozchoďto nedaří naplňovat běžecké kurzy a navrhnout opatření, která by měla vést k nápravě této situace. V rámci analýzy byla použita sekundární data a byl proveden primární výzkum kvalitativního a kvantitativního charakteru. Na základě podrobné analýzy všech dostupných zdrojů bylo zjištěno, že největším problémem společnosti je neschopnost akvizice nových zákazníků. Tento problém je částečně zakořeněn v každé složce marketingového mixu, ať už se jedná o cenu, místo nebo marketingovou komunikaci. V rámci každé této oblasti jsou navržena opatření pro nápravu současné situace.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses