Návrh a implementace aplikace pro řízení malé společnosti působící v oboru autodopravy - Mišura, Denis (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a tvorbou webové aplikace pro malou firmu zabývající se rozvozem potravin. Cílem práce je na základě požadavků zakladatele vytvořit prototyp aplikačního systému pro správu vozového parku. Práce se v první části věnuje analýze a stanovení požadavků na základě konzultací s majitelem firmy a rešerší placených a neplacených konkurenčních SW produktů a na jejich základě návrhu architektury a funkcionality řešení. V realizační části je popsán datový model a postup implementace za využití jazyků PHP, HTML, JavaScript a SQL