Implementace centrálního Data Governance nástroje v bankovní skupině ČSOB - Dvořák, Martin; Potančok, Martin; Kullová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Abstrakt Cílem této práce je implementovat nový Data Governance nástroj do prostředí bankovní skupiny ČSOB. Zvoleným nástrojem je software Collibra, což je v současnosti jeden z nejlepších data governance softwarů dostupných na trhu pro velké korporace. Práce se zaměřuje na jeho implementaci zahrnující definování byznysového zdůvodnění potřeby nového nástroje, jehož definování jsem měl já a můj tým na starost, přes stručný nástin jeho výběru až po popis a vytvoření prvních funkčních prototypů, tzv. minimal viable product, které jsem do nástroje implementoval.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet