Rozšíření nově zaváděného BI řešení ve firmě Lundegaard a.s. o integraci dat ze systému Pipeliner CRM - Fatka, Ondřej (2022)
Obsahem práce je popis využití dat a informací z obchodního procesu, systému Pipeliner CRM, do paralelně vznikajícího nového celo-firemního BI řešení společnosti Lundegaard a.s. Součástí je analýza, popis procesů a technické řešení integrace dat. V širším kontextu jde o to přispět do projektu konsolidace a ucelené náhrady stávajícího reportingu dosud skládaného primárně manuálně z výstřižků jednotlivých monitorovaných systémů. Lundegaard a.s. je konzultační a technologická společnost, přední dodavatel robustních podnikových portálů a specialista na zvyšování zákaznické spokojenosti v digitálních kanálech.