Optimalizace plynosti toku zboží ve společnosti Centrum PH s.r.o. - Le Viet, Duc (2022)
Tato diplomová práce se zabývá optimalizací plynulosti toku zboží ve vietnamské rodinné společnosti Centrum PH, která se zabývá maloobchodním a zároveň velkoobchodním prodejem. Cílem bylo zlepšit využití skladových prostor a snížit pracovní zátěž zaměstnanců. V práci jsou popsány důvody, proč ne vždy lze přejít na efektivnější tok zboží. V závěru byly shrnuty výsledky implementace skladového řízení a možné další kroky ke zlepšení fungování firmy.