Optimalizace plynosti toku zboží ve společnosti Centrum PH s.r.o. - Le Viet, Duc; Jirsák, Petr; Rathouský, Bedřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato diplomová práce se zabývá optimalizací plynulosti toku zboží ve vietnamské rodinné společnosti Centrum PH, která se zabývá maloobchodním a zároveň velkoobchodním prodejem. Cílem bylo zlepšit využití skladových prostor a snížit pracovní zátěž zaměstnanců. V práci jsou popsány důvody, proč ne vždy lze přejít na efektivnější tok zboží. V závěru byly shrnuty výsledky implementace skladového řízení a možné další kroky ke zlepšení fungování firmy.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses