Analýza zákaznické báze, segmentace a návrh personalizace v automotive e-commerce platformě - Nožička, Miloš; Potančok, Martin; Teplý, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tématem závěrečné MBA práce je segmentace a personalizace v automotive e-commerce platformě. Cílem je analýza a definice segmentů současné zákaznické báze za účelem bližšího poznání jednotlivých skupin zákazníků, jejich specifik a vytvoření konceptu pro využití pro personalizaci obsahu. Benefitem je ověření technické proveditelnosti a využitelnosti strojového učení v automotive e-commerce platformě za účelem zlepšení standardních e-commerce metrik v podobě průměrné hodnoty objednávky, případně průměrného počtu produktů na objednávce a dalších.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet