Komparace produktů automobilového pojištění v ČR aneb pokrizová systematická změna ve vnímání faktorů ovlivňující mikroekonomickou podstatu pojištění - Toman, Vojtěch (2011)
Tato diplomová práce se zabývá komparací produktů vybraných pojišťoven na českém trhu. Pohlíží na tuto problematiku v kontextu makroekonomické globálnosti, ale s jednotlivými mikroekonomickými důvody pro nastavení pojistného programu. Odpovídá na etické, morální a lidské postoje o vnímání pojištění.