Komparace produktů automobilového pojištění v ČR aneb pokrizová systematická změna ve vnímání faktorů ovlivňující mikroekonomickou podstatu pojištění - Toman, Vojtěch; Drozen, František; Žižková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato diplomová práce se zabývá komparací produktů vybraných pojišťoven na českém trhu. Pohlíží na tuto problematiku v kontextu makroekonomické globálnosti, ale s jednotlivými mikroekonomickými důvody pro nastavení pojistného programu. Odpovídá na etické, morální a lidské postoje o vnímání pojištění.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses