Efektivní vzdělávání pro trh práce : sborník z konference konané dne 25. listopadu 2010 v Praze - Langer, Tomáš, 1981- (Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, 2011)
Sborník z konference věnované problematice efektivního vzdělávání pro trh práce.