Efektivní vzdělávání pro trh práce : sborník z konference konané dne 25. listopadu 2010 v Praze - Efektivní vzdělávání pro trh práce (konference) (2010 : Praha, Česko); Langer, Tomáš, 1981- (Praha : Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, 2011)
Sborník z konference věnované problematice efektivního vzdělávání pro trh práce.
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Anglická resumé
Keywords: vzdělávání dospělých; trh práce; vzdělávání zaměstnanců; lidský kapitál; produktivita práce; sborníky konferencí; adult learning; labor market; employee training and education; human capital; labor productivity; proceedings of conferences