Ocenění podniku společnosti SAPELI, a.s - Bahounková, Michaela; Mařík, Miloš, 1947-; Hackl, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti SAPELI a.s na bázi tržní hodnoty k datu 30.6.2010. Diplomová práce se skládá z následujících částí - informace o oceňovaném podniku a definice účelu ocenění, strategické a finanční analýzy, analýzy a prognózy generátorů hodnoty a samotným oceněním. Ocenění společnosti SAPELI a.s. bylo provedeno na základě výnosové metody DCF Equity, alternativní metodou byla metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses