Obchodní vztahy ČR s Bavorskem a možnosti dalšího rozšíření vzájemné spolupráce - Šťastná, Tereza; Gullová, Soňa, 1954-; Štemberk, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat obchodní vztahy České republiky s Bavorskem, největší spolkovou zemí Německa. Práce se nejprve věnuje základní charakteristice bavorské ekonomiky a popsání makroekonomických ukazatelů. Dále poskytuje informace o vývoji vzájemných vztahů, komoditní struktuře obchodu, investicích a institucionální spolupráci obou zemí. Závěrem jsou nastíněny příležitosti na sousedním trhu pro české a bavorské podniky a budoucí možnosti další vzájemné spolupráce.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses