Strategie vstupu vybraných francouzských kosmetických firem na český trh - Popelková, Renata; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
V první kapitole práce popisuju nezbytné postupy a rozhodnutí při volbě strategie vstupu firem na zahraniční trhy. Ve druhé kapitole uplatňuji veškeré teoretické poznatky uvedené v první kapitole na konkrétním příkladě francouzské kosmetické společnosti L'Oréal, na základě kterých analyzuju strategii vstupu společnosti L'Oréal na český trh. V třetí kapitole vyhodnocuju strategii vstupu společnosti L'Oréal na český trh a uvádím svá doporučení.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses