Obchodní vztahy České republiky a Thajska - Burešová, Lenka (2012)
Tato bakalářská práce popisuje obchodní vztahy České republiky a Thajska jak z hlediska historie, tak hodnotí současnou situaci. Práce informuje o tamních podmínkách podnikání, kulturních a sociálních odlišnostech, thajské ekonomice a o perspektivních odvětvích českého vývozu do Thajska. Součástí jsou také obchodní zkušenosti českých firem s thajskými partnery.