Obchodní vztahy České republiky a Thajska - Burešová, Lenka; Klosová, Anna, 1942-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce popisuje obchodní vztahy České republiky a Thajska jak z hlediska historie, tak hodnotí současnou situaci. Práce informuje o tamních podmínkách podnikání, kulturních a sociálních odlišnostech, thajské ekonomice a o perspektivních odvětvích českého vývozu do Thajska. Součástí jsou také obchodní zkušenosti českých firem s thajskými partnery.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses