Postavení firmy Tonak na zahraničních trzích - Vrbová, Pavlína (2012)
Bakalářská práce se zabývá postavením společnosti Tonak a.s. na zahraničních trzích, analyzuje stávající, netradiční a také potenciální odbytiště firmy, poskytuje informace o využívaných distribučních kanálech a také cenové strategii formy Tonak a.s. na zahraničních trzích. První kapitola pojednává o historii klobouků a kloboučnického průmyslu v České republice i ve světě. Druhá kapitola je věnována společnosti Tonak a.s., základním údajům, produktovému portfoliu a formám propagace společnosti. Třetí kapitola je zaměřena na zahraniční obchod firmy Tonak a.s. a poslední kapitola bakalářské práce analyzuje vstup firmy Tonak a.s. na čínský trh, jakožto nový potenciální trh, na kterém by firma Tonak a.s. mohla v budoucnu uspět.